خرید و فروش نقره آب شده

نقره ساچمه‌ای شمش نقره آب شده علیرضا نجارزادگان شمش ایرانی ترکیه ای اماراتی سوئیسی تضمینی

نقره آب شده بهترین گزینه برای حفظ ارزش دارایی شما با ریسک بسیار پائین است. در ده سال گذشته، نقره یکی از بیشترین رشدهای خود را در طول تاریخ تجربه کرده است. لطفا برای مشورت با کارشناس فروش نقره نما، پیام خود را در بخش چت وبسایت یا واتس اپ نقره نما بنویسید. همکاران ما نقره آب شده یا حتی ساچمه مورد نیاز شما رو در هر مقداری که تمایل داشتید در اسرع زمان برایتان ارسال می‌کنند. نقره آب شده یا ساچمه نقره‌ای که در اختیار شما قرار داده می‌شود، از کیفیت بالایی برخوردار است و در قبال آن، فاکتور فروش معتبر صادر می‌شود. نقره نما با تجربه چندین ساله‌ای که کسب کرده است، نقره خام را مستقیما تهیه و آب کرده و در نهایت در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد.

اگر به دنبال خرید و فروش مطمئن نقره آب شده یا نقره ساچمه یا پنبه هستید، فقط کافی‌ست که قیمت روز نقره را بر اساس اونس جهانی داشته و آن را بر عدد ۳۱/۱۰ تقسیم کنید تا قیمت هر گرم نقره در بازار جهانی را به دست بیاورید. در مرحله بعدی، قیمت هر گرم نقره را به قیمت روز دلار، ضرب کنید. به این ترتیب قیمت هر گرم نقره در بازار بر اساس تومان به دست می‌آید. یکی از اصلی‌ترین مزایای نقره آب شده، عدم کسر مزد ساخت هنگام فروش آن است. قیمت نقره آب شده بسته به اینکه عیار آن ۹۲۵ یا ۹۹۹ باشد، متفاوت است. برای بررسی روازنه قیمت نقره به این لینک مراجعه بکنید.

نقره ساچمه‌ای شمش نقره آب شده علیرضا نجارزادگان شمش ایرانی ترکیه ای اماراتی سوئیسی تضمینی

برای فروش یا خرید ساچمه یا پنبه، روی عکس کلیک کنید

نقره آب شده چیست؟

نقره آب شده (Melted Silver) همان نقره خالص است. عیار نقره آب شده ممکن است ۹۲۵ (استرلینگ) یا ۹۹۹ باشه. برخی اوقات، فروشندگان نقره، عیار نقره را با عدد ۹۹ یا ۹۲ نیز بیان می‌کنند. این امر بستگی به نقره‌ای دارد که آب شده و در بازار عرضه می‌شود. برای مثال اگر نقره آب شده از زیورآلات نقره (Silver Jewelry) به دست بیاید، قطعا عیارش ۹۲۵ هست. چرا که جنس آلیاژ زیورالات نقره در بیشتر بازارهای جهانی، استرلینگ (Sterling Silver) می‌باشد. اما در صورتی که نقره آب شده از ساچمه (Bullet Silver) به دست بیاید، عیارش ۹۹۹ است. پس از اینکه نقره در هر عیاری ذوب شود، تبدیل به شمش (Silver Bar) می‌شود. به عبارت دیگر، نقره بعد از آب شدن، داخل قالب‌های مخصوصی ریخته شده و تبدیل به شمش می‌شود. دقت کنید که فلز نقره در دمای حدود ۹۶۰ درجه سانتیگراد به شکل مایع درآمده و به ماده‌ای روان تبدیل می‌شود. در این حالت، نقره شکل ظرفی را به خود می‌گیرد که در داخل آن سرد می‌شود.

معمولا شکل شمش به صورت یک مکعب مستطیل است. دقت کنید که شمش در دو نوع کارگاهی و بانکی تولید می‌شود. شمش‌های کارگاهی برای استفاده در ساخت زیورالات یا ظروف نقره به کار می‌رود. اما شمش‌های بانکی از پشتوانه بانک مرکزی برخوردار بوده و جنبه سرمایه‌ای دارد. شمش آب شده چه به صورت بانکی و چه به صورت کارگاهی (غیربانکی) به مانند پول نقد است و ارزش لحظه‌ای آن تابعی از ارزش نقره در بازارهای جهانی‌ست. توجه کنید که عیار نقره آب شده، به صورت اَنگ بر روی آن درج می‌شود. شما می‌توانید موقع خرید شمش آب شده با استفاده از این انگ، به عیار نقره آن پی ببرید. حتما در هنگام خرید نقره آب شده از فروشنده درخواست فاکتور بکنید. در فاکتور فروش مقدار دقیق نقره آب شده و عیار آن مشخص می‌شود. این فاکتور بایستی ممهور به مهر فروشگاه یا کارگاهی باشد که شما شمش را از آنچا خریداری می‌کنید.

نقره ساچمه (گوارسه) یا پنبه چیست؟

هنرمندان نقره ساز برای اینکه بتوانند از نقره در جواهرسازی و یا صنعت استفاده کنند، آن را به شکل گلوله‌های کوچکی آورند. نقره‌سازان به این گلوله‌ها نقره ساچمه‌ای یا ساچمه یا گوارسه و یا نقره پنبه می‌گویند. در واقع ساچمه نقره همان نقره خام استکه به نوعی مواد اولیه نقره‌سازی یا نقره کاری به شمار می‌رود. به عبارت دیگر هر نقره سازی که بخواهد مواد اولیه ساخت انگشتر نقره، پلاک نقره، گوشواره نقره، گردنبند نقره و حتی ظروف نقره را تهیه کند، بایستی آن را به صورت ساچمه یا پنبه و یا گوارسه خریداری بکند. در بازار ایران، به جای ساچمه بعضا از اصطلاح دیگری استفاده می‌شود. فعالین صنعت نقره در بیشتر موارد به ساچمه نقره، گوارسه می‌گویند. در واقع گوارسه همان Pure Silver Shot یا گلوله‌های کوچک نقره است. گوارسه اصل تولید کشور سوئیس است. اما در داخل ایران نیز به گلوله‌های ریز نقره که توسط برخی از کارگاه‌ها تولید می‌شود، گوارسه می‌گویند. 

ساچمه نقره نما اصفهان
گوارسه تولیدی در نقره نما

عیار ساچمه یا گوارسه

همانطور که در مقاله عیار نقره نیز توضیح داده شد، نقره خالص یا نقره خام (یا نقره ۹۹۹) بسیار نرم است. در اصطلاح علمی، نقره به نسبت طلا از چکش‌خواری کمتری برخوردار است. شاید دلیل آن پیوندهای فلزی ضعیفی باشد که ساختار نقره را تشکیل داده است. معمولا برای افزایش مقاومت نقره و ساخت زیورآلات از آن، فلزات دیگری را در ساختار فلز نقره به کار می‌برند. با این کار، عیار نقره را تا ۹۲/۵ پائین آورده و بر استحکام آن اضافه می‌کنند. به چنین نقره‌ای، نقره استرلینگ گفته می‌شود. دقت کنید که ساچمه نقره گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری نیست. چرا که در برخی از موارد، ساچمه نقره دارای ناخالصی است. از طرف دیگر ردیابی ساچمه نقره و انتصاب آن به کارگاه تولیدی کار بسیار سختی‌ست. 

معمولا نقره آب شده به صورت شمش نقره است. بر روی شمش انگی مختص کارگاه تولیدی ضرب می‌شود. هر مشتری از روی این انگ می‌تواند، استعلام آن را از آزمایشگاه تشخیص نقره و طلا دریافت کند. چرا که هر شمشی از سوی یک آزمایشگاه مورد تائید قرار می‌گیرد. مشخصات کارگاه تولید و فرد تولیدکننده نیز از روی این انگ قابل استعلام است. بنابراین تفاوت اصلی ساچمه و نقره آب شده در قابلیت ردیابی آنهاست. دقت کنید که هرگز از ساچمه برای حفظ ارزش دارایی خود استفاده نکنید. 

استفاده‌ها و کاربردهای نقره خام

هدف از خرید نقره خام صرفا به کار بردن آن در صنعت جواهرسازی و زیورآلات نیست. بلکه در صنایع دیگری مانند الکترونیک، داروسازی، خودروسازی و پزشکی نیز استفاده‌های فراوانی دارد. نقره فلزی ضد باکتری بوده و در صنعت داروسازی برای ساخت داروهای آنتی باکتریال مورد استفاده قرار می‌گیرد. در پزشکی و همیوپاتی نیز به طور گسترده از این فلز استفاده می‌شود. همچنین از نقره در دندانپزشکی به منظور ساخت آمالگام (پر کردن دندان) استفاده می‌شود. شاید به جرات بتوان گفت که امروزه یکی از گسترده‌ترین کاربردهای نقره در صنعت به غیر از تولید بردها و مدارهای الکترونیکی، استفاده از آن در ساخت پنل‌های خورشیدی است. نقره فلزی به شدت هادی گرما بوده و دقیق‌ترین انتخاب در ساخت پنل‌های خورشیدی به شمار می‌رود. از دیگر کاربردهای نقره، استفاده از آن برای تحمل دمای بالا در موتورهای جت هواپیماهاست. در ده سال اخیر به خاطر افزایش تقاضای مصرف نقره، قیمت آن، تقریبا سی برابر شده است. انتظار می‌رود روند صعودی قیمت نقره در ده سال آینده نیز روند صعودی داشته باشد. 

چرا نقره خام را تبدیل به نقره ساچمه‌ای (نقره پنبه یا گوارسه) می‌کنند؟

برای پاسخ به این سوال، در ابتدا باید اشاره کنیم که برای ساخت زیورآلات طلا یا نقره بایستی از تکه‌های طلا یا نقره به عنوان مواد اولیه استفاده کنیم. این تکه‌های طلا یا به صورت شمش است و به صورت ساچمه یا گوارسه. طلاکاران معمولا طلای آب شده را بیشتر به شمش تبدیل می‌کنند. و نقره آب شده را بیشتر به شکل ساچمه درمی‌آورند. توجه کنید که نقره به صورت شمش نقره نیز در بازار یافت می‌شود. اما نه به منظور مواد اولیه، بلکه بیشتر به شکل شمش‌های یادبود (شبیه سکه‌های طلای پارسیان).

شاید دلیل این تفاوت، به میزان ارزش این دو فلز و راحتی کار در ساخت جواهرات و زیورآلات برمی‌گردد. مسلما طلا، فلزی بسیار ارزشمندتر از نقره بوده و شکل شمش آن نیز طرفداران زیادی دارد. اما نقره به دلیل ارزان بودن، در صورتی از ارزش بالایی برخوردار است که تبدیل به زیورآلات نقره بشود. به این نکته نیز توجه کنید که معمولا قیمت شمش نقره به نسبت نقره ساچمه‌ای، ۲۰ تا ۳۰ درصد گران‌تر است. بنابراین مسلما خرید ساچمه نقره‌ای یا گوارسه برای تولید زیورآلات نقره به صرفه‌تر خواهد بود.

نقره ساچمه‌ای
گلوله‌های نقره که از ذوب کردن نقره‌های شکسته به دست آمده است

به عبارت ساده‌تر، تولیدکنندگان نقره با خرید ساچمه نقره در حقیقت مواد اولیه تولید خود را جور می‌کنند. برای تولید ساچمه نقره، روش بسیار ساده‌ای وجود دارد. ابتدا سطل‌های مخصوص بزرگی را پر از آب یخ می‌کنند. سپس تکه‌های یخ فراونی را در داخل سطل قرار می‌دهند. در این مرحله، اتفاق جالبی می‌افتد و بلافاصله نقره مذاب به شکل گلوله یا ساچمه درمی‌آید.

در کنار ساچمه نقره، قرص نقره هم داریم!

برای اینکه قرص نقره را توضیح بدهیم، بایستی کمی در مورد غالکاری یا قالکاری اطلاعاتی ارائه بدهیم. نقره سازان به نقره بازیافتی، غال یا قال می‌گویند. صنعتگران نقره‌های بازیافتی یا غیر قابل استفاده را ذوب می‌کنند تا دوباره در ساخت جواهرات نقره استفاده بکنند. به این کار غالکاری یا قالکاری می‌گویند. غال در بیشتر کارگاه‌های نقره سازی به وفور یافت می‌شود. معمولا در کف این کارگاه‌ها، ذرات نقره همراه با گرد و خاک در ظروف مخصوصی ذخیره می‌شود. البته معمولا جدا کردن نقره از مواد بازیافتی، مانند قطعات الکترونیکی هم قالکاری به حساب می‌آید. زمانی که مقدار این گرد و خاک نقره به میزان مشخصی رسید، در کارگاه‌های مجهز، ناخالصی‌های نقره برطرف شده و نقره خالص استحصال می‌شود.

قالکاری، طرفداران زیادی دارد و صنعت بسیار بزرگ و پول‌سازی به شمار می‌رود. شما حتما اسم قرص نقره را شنیده‌اید. قرص نقره همان نقره‌ای است که از قالکاری به دست می‌آید. صنعتگران قرص نقره را از نقره‌های شکسته، خاک کارگاه‌های نقره‌سازی، قطعات صنعتی و مواد معدنی تولید می‌کنند. غالکاری در کوره‌های مخصوصی که به کوره غال معروف است انجام می‌شود. جدا کردن نقره از چنین موادی، مراحل مختلفی دارد و فرآیند نسبتا پیچیده‌ای دارد. معمولا به دلیل ارزان‌تر بودن نقره‌ای که با غالکاری به دست می‌آید، بیشتر تولیدکنندگان زیورآلات ترجیج می‌دهند که از چنین نقره‌هایی استفاده کنند. البته قبل از اینکه از قرص نقره در ساخت زیورآلات نقره استفاده کنند، ناخالصی‌های موجود در آن را جداسازی می‌کنند. این کار با روش‌های مختلفی مانند ذوب یا حرارت الکتریسیته انجام می‌شود.

نقره ساچمه‌ای
آب کردن نقره‌های دست دوم شکسته با استفاده از آتش

چطور تشخیص بدهیم که ساچمه نقر‌ه‌ای اصل است یا تقلبی؟

اگر شما در زمینه تولید زیورآلات نقره تازه‌کار هستید. و یا می‌خواهید به منظور حفظ ارزش سرمایه خود اقدام به خرید نقره کنید، باید مراقب ساچمه‌های نقره تقلبی باشید. متاسفانه افرادی متقلب و سودجو در بازار نقره فعالیت می‌کنند که ساچمه‌هایی بسیار شبیه به نقره تولید می‌کنند. تشخیص این ساچمه‌ها بجز با استفاده از مواد شیمیایی قابل تشخیص نیست. در این موارد استفاده از محلول شورتر (Shorter) اکیدا پیشنهاد می‌شود. حتما توصیه می‌کنیم مقالات کارشناسی ما را که در وبسایت نقره نما، قرار دارد مورد مطالعه قرار بدهید. از طرف دیگر اگر تولیدکننده هستید، حتما از یک فرد خبره در هنگام خرید ساچمه نقره‌ای استفاده کنید. شما می‌توانید جهت مشاوره با کارشناسان نقره نما تماس بگیرید. و سوالات خودتان را با آنها در میان بگذارید. ما سعی می‌کنیم کاربردی‌ترین و عملی‌ترین پاسخ را در اختیار شما قرار دهیم.

نقره خام ترکیه‌ای، سوئیسی و اماراتی 

نقره خام ایرانی از نظر قیمتی در مقایسه با نقره خام ترکیه همواره با قیمت‌های پائین‌تری معامله می‌شود. البته باید توجه کنید که این دو نوع نقره از نظر خلوص و حتی کیفیت نیز تفاوت‌های عمده‌‌ای با یکدیگر دارند. در بازار ایران برای اینکه قیمت نقره خام را به کمترین میزان خود برسانند، معمولا نقره‌های بازیافتی (غال یا قال) یا نقره‌های آب شده را به ساچمه تبدیل می‌کنند. اما در عوض شمش‌های ترکیه عمدتا از نوع بانکی بوده و ارزش آن توسط بانک مرکزی ترکیه تضمین می‌شود. دقت کنید که شمش‌های ترکیه در ایران در حکم شمش‌های کارگاهی معامله می‌شوند. چرا که در بازار رسمی ایران از جایگاه خاصی برخوردار نیست. البته برخی از افراد این شمش‌ها را برای نگهداری در کلکسیون خریداری می‌کنند. دقت کنید که در بازار ایران شمش‌های سوئیسی و اماراتی نیز یافت می‌شود. معمولا قیمت شمش سوئیسی نسبت به شمش اماراتی و ترکیه‌ای گران‌تر است. شما می‌توانید شمش نقره را در وزن‌های ۱ کیلوگرمی، ۵۰۰ گرمی و ۱۰۰ گرمی خریداری کنید. 

خرید شمش نقره

برای خرید شمش نقره از مشورت ما بهره‌منده شوید (روی عکس کلیک کنید)

ساچمه نقره را از کجا بخریم؟

نوسانات بازار نقره در دو سال گذشته باعث شده که تولیدکنندگان زیورآلات نقره با کاهش قابل توجه تقاضا مواجه شوند. از مهمترین دلایل کاهش تقاضا، افزایش هزینه‌های مواد اولیه و هزینه‌های تولید زیورآلات نقره است. این عوامل باعث افزایش مقدار بهای تمام شده این فلز گران‌قیمت بوده است. یکی از راه‌های کاهش هزینه‌های تولید زیورآلات نقره، خرید نقره ساچمه‌ای با قیمت مناسب و بعضا زیر قیمت بازار نقره است. فروشگاه نقره نما در زمینه خرید و فروش ساچمه یا پنبه دارای چندین سال تجربه مستمر است. اگر شما از تولیدکنندگان زیورالات نقره هستید، می‌توانید سفارش خرید خود را در نقره نما ثبت کنید. در صورت داشتن هر گونه سفارش نقره ساچمه‌ای فرم مربوط در بخش “خرید نقره” را تکمیل نمایید. کارشناسان ما در اسرع وقت به سفارش شما رسیدگی کرده و ساچمه نقره‌ای مناسب با هزینه شما را در اختیارتان قرار خواهند داد. نقره نما با داشتن چندین سال تجربه ، فرصتی استثنایی برای تولیدکنندگان زیورآلات نقره فراهم آورده است. در صورت داشتن هر گونه سفارش نقره ساچمه‌ای فرم مربوط در بخش “خرید نقره” را تکمیل نمایید. کارشناسان ما در اسرع وقت به سفارش شما رسیدگی کرده و ساچمه نقره‌ای مناسب با هزینه شما را در اختیارتان قرار خواهند داد. 

خرید نقره دست دوم
برای فروش یا خرید نقره دست دوم، فرم را تکمیل کنید (روی عکس کلیک کنید)

چرا باید از نقره برای سرمایه‌گذاری استفاده کرد؟

با اینکه بر اساس رسمی قدیمی در کشور ایران، معمولا بیشتر از فلز طلا برای سرمایه‌گذاری و حفظ ارزش دارایی استفاده می‌کنند، اما در سایر کشورها از فلز نقره نیز برای سرمایه‌گذاری بلند مدت و سودآور استفاده می‌شود. در سه سال اخیر که قیمت طلا و سکه نوسانات زیادی را شاهد بوده و تب و تاب بازارهای سرمایه نظیر بورس اوراق بهادار تهران فروکش کرده است، افراد اقبال نسبتا مناسبی نسبت به نقره پیدا کرده‌اند. شاید دلیل آن، قیمت پائین و استفاده از این فلز به عنوان مواد اولیه صنایع مختلف باشد. توجه کنید که به طور متوسط، ۵۶ درصد نقره تولیدی در جهان صرف صنایع مختلف تولیدی می‌شود. و این خود نشانه خوبی برای سرمایه‌گذاری در این بخش است.

مسلما با فروکش کردن تنش‌های منطقه‌ای در خاورمیانه و امید به مذاکرات میان غرب و ایران، فضای اقتصادی کشور شاهد شاهد رشدی هر چند کم خواهد بود. دقت کنید که سرمایه‌گذاری در نقره برای سودآوری و حفظ ارزش دارایی هم از طرف تحلیل‌گران داخلی و هم خارجی مورد تائید است. کافی‌ست نگاهی به بورس‌های معتبر جهان بکنید. در تمامی این بازارها، فلزات سنگین و به ویژه نقره از جایگاه مهمی برخوردار است. 

ظروف نقره دست دوم

برای فروش یا خرید ظروف نقره دست دوم، فرم را تکمیل کنید (روی عکس کلیک کنید)

نکته‌ای بسیار مهم در هنگام خرید نقره آب شده

برای خرید شمش نقره سه روش مهم وجود دارد. یک روش به صورت حضوری و مراجعه به بازار نقره در شهرهای مهم مانند تهران، اصفهان، تبریز، کرج، مشهد و شیراز است. دو روش دیگر در حوزه معاملات مجازی و از طریق بورس اوراق بهادار و فارکس انجام می‌شود. ما برای مشتریان خود، روش حضوری را توصیه می‌کنیم. چرا که انجام معاملات در بورس و فارکس نیاز به دانش بالایی دارد. در صورت عدم رعایت برخی از موارد فنی، مسلما خرید خوبی را تجربه نخواهید کرد. مگر اینکه از کارشناسان خبره در این زمینه استفاده کنید. بنابراین مراجعه حضوری و آزمایش دقیق بر روی شمش، بهترین گزینه به شمار می‌رود. 

به یاد داشته باشید که فروشنده‌ها موظفند که بعد از فروش نقره آب شده و یا ساچمه نقره‌ای یا گوارسه، با ارائه فاکتور رسمی به مشتری، قیمت ساچمه یا نقره پنبه (نقره گوارسه) و نحوه پرداخت هزینه آن را مشخص کنند. این مساله در خرید و فروش فلزات گرانبها بسیار حائز اهمیت است. متاسفانه برخی از سودجویان در سال‌های اخیر نقره ساچمه یا پنبه تقلبی زیادی وارد بازار ایران کرده‌اند. به همین خاطر برای مشخص شدن محل دقیق خرید و احیانا پیگیری‌های قانونی بعدی، حتما از فروشنده تقاضای فاکتور کنید. از طرف دیگر دقت کنید که انگ موجود بر روی شمش آب شده، اصل باشد. به همین خاطر می‌توانید از فروشنده تقاضای فرصت دو روزه برای بازگشت شمش و عودت وجه خود بکنید. شما در این دو روز می‌توانید با تماس با آزمایشگاه مندرج بر روی شمش از صحت اطلاعات شمش مطمئن شوید.

برای سرمایه گذاری نقره آب شده بخرید

تیم نقره نما با چندین سال تجربه در زمینه تولید زیورالات نقره، شمش آب شده و ساچمه، پیشنهاد می‌کند که برای سرمایه گذاری قطعا از شمش آب شده استفاده کنید. متاسفانه در خرید ساچمه، مشکلات زیادی گریبانگیر خریدار می‌شود. چرا که وجود ناخالصی در ساچمه نقره حتمی است. به عبارت دیگر موقع خرید ساچمه اطمینان صد در صدی در مورد خلوص نقره وجود ندارد. و ممکن است که مقداری از ساچمه خریداری شده دارای ناخالصی باشد. در ضمن فروشندگان ساچمه در بیشتر مواقع از صدور فاکتور اجتناب می‌کنند. به همین خاطر امکان ردگیری تولیدکننده ساچمه نقره وجود ندارد. اما موقع خرید نقره آب شده به صورت شمش، امکان ردیابی تولیدکننده آن وجود دارد. بنابراین بهتر است که برای سرمایه گذاری در نقره اقدام به خرید نقره آب شده نمایید.

مقایسه ارزش یک کیلو نقره در سال ۱۳۹۳ و ۱۴۰۳

اگر شما در سال ۱۳۹۳، یک کیلو نقره آب شده به قیمت ۱،۶۹۳،۰۰۰ تومان خریداری می‌کردید، در سال ۱۴۰۳، شاهد رشدی حدود ۳۰ برابر بودید. به عبارت دیگر ارزش نقره شما در سال جاری ۵۱،۳۵۶،۰۰۰ تومان است. برای اینکه تصویر درستی از حفظ ارزش دارایی خود با نقره و مقایسه آن با طلا داشته باشید، بهتر است مثالی را با یکدیگر دنبال کنیم. در سال 1393، قیمت دلار در بیشترین حد خود، ۳۳۰۰ تومان بود. در همین زمان قیمت هر گرم نقره معادل ۱،۶۹۳ تومان بود. بنابراین در سال ۱۳۹۳، می‌توانستید یک کیلوگرم نقره آب شده را به قیمت ۱،۶۹۳،۰۰۰ تومان خریداری کنید. در همین زمان، قیمت هر گرم طلا معادل ۱۲۷،۳۱۴ تومان بود. از این رو شما می‌توانستید یک کیلوگرم طلا را به قیمت ۱۲۷،۳۱۴،۰۰۰ تومان خریداری کنید. در نگاه اول متوجه می‌شویم که قیمت طلا در ده سال اخیر 35 برابر و قیمت نقره ۳۰ برابر شده است. اما نکته مهم اینجاست که در سال ۱۳۹۳، مردم عادی برای خرید ۱ کیلو نقره توانایی بالاتری نسبت به خرید یک کیلوگرم طلا داشتند. پس بهتر است دو عدد ۱۲۷،۳۱۴،۰۰۰ تومان طلا را با ۱،۶۹۳،۰۰۰ تومان نقره مقایسه کنید. 

10 thoughts on “خرید و فروش نقره آب شده

  1. شهلا says:

    می شه بگید که قرص و ساچمه چه فرقی دارن؟
    من می خواستم نقر خام بگیرم. از کی بگیرم؟
    و اینکه شکلات خوری ترکیب نقره و شیشه یا بلو یه همچین چیزی دارین؟ توی فیلمای ترکیه دیدم.

    • alireza najarzadegan says:

      سلامت باشید. درخدمتتون هستیم.

  2. امیر says:

    سلام و خسته نباشید
    برای سرمایه گذاری نقره خان بخریم یا شمس نقره؟
    وکیوم زود به فروش می رسد؟

    • نقره نما says:

      سلام. وقت بخیر.
      با تشکر از پیامتون.
      لطفا با نقره نماس تماس بگیرید. کارشناس ما کاملا شما رو راهنمایی خواهند کرد.

  3. نوروزی says:

    سلام خیلی خوبه که در خصوص همه موضوعات مربوط به نقره توضیح دادید ولی معمولا برای کسی که برای اولین بار وارد سرمایه گذاری در نقره میشه بودن یک فرد و راهنمایی بسیار مفید میتونه باشه

  4. علیرضا کریمایی says:

    با سلام . میخواستم بدونم آیا شمش نقره تقلبی هم داریم؟و اینکه با خریدن و نگه داشتن طولانی مدت میشه سود کرد یا اینک گزینه های کوتاه مدت هم برای سود کردن وجود داره. ممنون از اطلاع رسانی خوبتون

    • نقره نما says:

      با سلام
      تشکر از کامنت شما.
      بله، قطعا شمش تقلبی هم می‌تونه وجود داشته باشه. منتها با توجه به انگی که روی شمش زده شده، می‌شه پیگیری کرد.
      برای سود کردن کوتاه مدت، طلا رو پیشنهاد می‌کنیم. اما اگر قصد سرمایه‌گذاری میان مدت داشته باشید، می‌تونید روی نقره حساب باز کنید.

      با تشکر

  5. اسماعیل نرسی says:

    سلام
    لطفا شرایط خرید انلاین و سایت خرید و فروش انلاین نقره ابشده را اعلام کنید.

    • نقره نما says:

      سلام. وقت بخیر.
      تشکر از توجه شما.
      لطفا با شماره
      09100025800 تماس بگیرید.

      با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟

×