خرید بازیافت نقره از اون دسته کارهایی هست که هر کسی زیر بارش نمیره. اولا شاید به نظر برسه که این نقره به اون مقداری نیست که برای کسی به صرفه باشه. و ثانیا هر کسی هم سراغ همچین نقرهای رو به این راحتی نمیگیره. اگر شما از آن دسته خریداران ضایعات موبایل و کامپیوتر هستید که دانش جمعآوری نقره موجود در بردهای الکترونکی رو دارید، حتما تا آخر مقاله همراه ما باشید. ما با قیمت روز، نقره آب شده شما رو خریداری میکنیم.
ضایعات الکترونیکی از کجا مییاد؟
اگه هر روز صبح یک سرچ سادهای روی گوگل انجام بدید، انواع و اقسام مدلهای جدید گوشی موبایل و کامپیوتر و لپ تاپ رو میبینید که روانه بازار شده. تقریبا نیمی از افراد با دیدن این حجم از تبلیغات، وسوسه میشن که یک مدل جدیدی رو بخرن و گوشی یا لپ تاپ خودشون رو بازنشسته کنن. این وسط، دو احتمال وجود داره. یا اینکه گوشیها و لپ تاپها به شخص دیگهای فروخته میشه. و یا اینکه تبدیل به بازیافت میشه.
اگر حساب کنیم که نیمی از وسایل الکترونیکی افراد به جمع بازیافتها اضافه بشه، حجم بزرگی از زبالههای الکترونیکی ایجاد میشه. واقعا با این قطعات و بردهای الکترونیکی چه باید کرد؟ چه بلایی سر محیط زیست مییاد؟ فشار روی محیط زیست وقتی مییاد که مقدار ضایعات الکترونیکی بیش از مقدار بازیافت اونها باشه. واقعا میشه تمام قطعات الکترونیکی یا حداقل بخشی از اون رو بازیافت کرد؟
ضایعات الکترونیکی شامل چه وسایلی هست؟
هر وسیله الکترونیکی مثل گوشی موبایل، ضبط صوت، کامپیوتر، یخچال، فریزر، تلفن دستی، پرینتر، مدارهای الکترونیکی، باتری، وسایل بازی، مانیتور، صفحه کلید و بیشتر دستگاههای صنعتی میتونه جزو ضایعات الکترونیکی محسوب بشه. این ضایعات، کلی ماده سمی دارند که هر کدوم میتونه یک آلودگی محیط زیستی ایجاد کنه. دو تا از وسایلی که بیش از همه دورریز میشه موبایل و کامپیوتر (رومیزی و لپ تاپ) هست. امروز به قدری پیشرفت این دو تا وسیله سریع اتفاق میافته که تقریبا به ازای فروش هر دستگاه موبایل و کامپیوتر، یک دستگاه قدیمی از رده خارج میشه. هر روز داره حجم این دستگاههای از رده خارج شده زیاد و زیادتر میشه.
استخراج نقره از ضایعات الکترونیک
به طور کلی در ضایعات الکترونیکی مانند کامپیوتر و گوشی موبایل مقدار زیادی فلز سنگین مثل طلا و نقره وجود داره. البته به غیر از این دو تا، فلزات سنگین و خطرناکی هم وجود داره که برای حیات انسان و محیط زیست بسیار خطرناکه. پس بهتره که این وسایل با روشهای اصولی بازیافت بشه تا خطر اون کم بشه. یکی از مواردی که باعث برگشت نقره به چرخه مصرف (صنعت و جواهرسازی) میشه، بازیافت ضایعات الکترونیکی و استخراج نقره موجود در این وسایل هست. به طور متوسط در هر کامپیوتر رومیزی، ۰/۰۱۸۹درصد نقره وجود داره که اگر حجم زیادی از کامپیوتر رو در نظر بگیریم، این مقدار بسیار قابل توجه خوهد بود. برای مثال در هر یک تن ضایعات الکترونیکی میشه به مقدار ۱۸ گرم نقره به دست آورد.
توی کدوم قطعه الکترونیکی، نقره هست؟
یک سری قطعات الکترونیکی هستند که یا خودشون نقره دارند و یا اینکه با نقره، آبکاری شدند. از این دست قطعات میشه به ای سی، اسکراپ نقره، کنتاکتور، خازن، چیب ست، رله، کانکشن ارتباطی فشار قوی و سایر کانکشنها اشاره کرد. هر کدوم از این قطعات رو میشه با روشهای مخصوصی بازیافت کرد و نقرهاش رو جدا کرد. برای مثال بعضی از تعمیرکاران از اسیدکاری و تیزابکاری برای جداسازی نقره و طلا از قطعات الکترونیکی استفاده میکنن.
خرید بازیافت نقره
نقره نما برای ساخت جواهرات نقره و ظروف نقره از دو روش، نقره مورد نیاز خودش رو تامین میکنه. یکی از روش خرید شمش نقره و ساچمه نقره و دومی از طریق قال نقره و بازیافت نقره. اگر شما قصد فروش نقره استخراج شده از ضایعات الکترونیکی رو دارید، میتونید با کارشناس فروش نقره نما مشورت کنید. ما در نقره نما، نقره بازیافتی شما رو به بهترین قیمت بازار خریداری میکنیم. برای اطلاعات بیشتر با واتس اپ نقره نما تماس بگیرید.
سلام خداقوت بنده کار بازیافت نقره انجام میدم. میخواستم بپرسم نقره 95 گرمی چند میخرید اگه قیمت مناسب بدید که با شما کار کنم
ممنون
سلام عرض ادب بله به بالا ترین قیمت خریداریم
لطفا در واتساپ یا پیامک با شماره 09100025800
با ما در ارتباط باشید